BUJTINA  
 "Oxhaku i Doçit"


Ejani në Bujtinën “Oxhaku i Doçit” në Lurë, ku toka takohet me qiellin dhe bukuria e natyrës është në unision me bukurinë e shpirtit njerëzor.

Këtë oaz qetësie e harmonie, bukurie e fisnikërie, nuk e keni hasur askund, në udhëtimet tuaja, në kërkimet tuaja drejt viseve mrekullore.

Ejani në këtë bujtinë, ku peshku i ujit të ftohtë dhe valëve të rrëmbyera alpine,i gatuar në saç, nuk është një përrallë rurale, por një realitet, që ju mund ta prekni e shijoni.

Lexo me shume

Vendodhje dhe atraksione


Paketa Vip

90Personi

  • Transport vajtje - ardhje 20 €
  • Akomodimi ne bujtine 30 €
  • Guida turistike 5 €
  • Ngrenia 3 vakte 35 €

Paketa standard

55Personi

  • Transport vajtje - ardhje 20 €
  • Akomodimi ne bujtine 15 €
  • Guida turistike 5 €
  • Ngrenia 2 vakte 15 €
 

Rezervo nje dhome