Dhomat

Dhoma Matrimoniale

Dhomë e rehatshme e dizenjuar mirë në çdo detaj. Ajo ka një krevat dopjo dhe është e pershtatshme për çifte.Përveç shtratit komod ju keni hapësirë shtesë, dhe kolltukë për t’u çlodhur dhe të shijoni pamjen malore jashtë.


Dhoma e miqve 1

Këto janë dhomat tona normale me një dekorim të mirë. E pershtatshme për të fjetur dy persona në shtretër tek. 

Dhoma e miqve 2

Këto janë dhomat tona normale me një dekorim të mirë, karrige dhe tavolinë. E pershtatshme për të fjetur 3 persona në shtretër tek.