Kontakt

BUJTINA
"Oxhaku i Doçit"

Ejani në Bujtina “Oxhaku i Doçit” në Lurë, ku toka takohet me qiellin dhe bukuria e natyrës është në unision me bukurinë e shpirtit njerëzor.

Adresa:

Fushë-Lurë, Dibër, Albania


Telefono:

+355 68 454 0342


Email:

info@bujtina-oxhaku-i-docit.com

 

Prenoto nje dhome